KEBAB & FRIET HOUSE

KEBAB & FRIET HOUSE Kebab & Friet House

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 664 beoordelingen
24 jun 2021 om 19:22 24/10/‘21 bestelling geplaatst. Plots mails dat ze geannuleerd werden. Contact opgenomen met zaakvoerder: ‘Ja je gaf een slechte review in het verleden.’ Onvriendelijke man. Ik dien klacht in voor mislopen korting van mijn volle klantenkaart.
22 jun 2021 om 21:50 Ik bestel hier al jaren en helaas voor een van de eerste keren ontevreden. Ik bestelde een groot pak friet en kreeg een klein pakje. Stoofvlees en frieten waren oud en koud. :-(
21 jun 2021 om 17:20 de levertijd was eigenlijk 160 minuten, oftewel 2 uur 40. Ik heb wel op prijs gesteld dat de eigenaar zelf is komen uitleggen wat het probleem was
20 jun 2021 om 21:44 Heel lekker ,maar beetje weinig voor grote schotel .... Doe zo verder
16 jun 2021 om 12:53 goede service en lekker eten !!
13 jun 2021 om 21:14 lange wachttijd voor de bestelling was alleen koud. maar zoals altijd was het eten heerlijk
10 jun 2021 om 22:08 Echt top perfect van smaak meer woorden zijn niet nodig gewoon top
10 jun 2021 om 21:49 Top!
9 jun 2021 om 0:19 Bezorging duurde iets langer door last minute bestelling, maar de french taco kipfilet is echt het lekkerste dat ik al bestelde in Oudenaarde! Zeker in het aanbod houden!
4 jun 2021 om 21:15 It’s lit!
4 jun 2021 om 20:45 Ons eten werd pas na 2u en 15min bezorgd. Het was wel erg lekker en gelukkig nog warm