KEBAB & FRIET HOUSE

KEBAB & FRIET HOUSE Kebab & Friet House

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 669 beoordelingen
15 sep 2021 om 19:48 3 uur nog altijd niet geleverd!!!!
11 sep 2021 om 9:48 Geen groenten, vlees te droog.
11 sep 2021 om 8:55 Niet lekker, groenten vergeten! Vlees droog en smaakloos!
10 sep 2021 om 19:52 Super tevreden Nog voor levering telefoon gekregen wat ik nog nooit heb gehad bij bestelling voor te laten weten dat het 30 min later zou zijn uiteindelijk maar 10 min later dus totaal geen problemen mee Eten was nog lekker warm En voor verwondering
24 jun 2021 om 19:22 24/10/‘21 bestelling geplaatst. Plots mails dat ze geannuleerd werden. Contact opgenomen met zaakvoerder: ‘Ja je gaf een slechte review in het verleden.’ Onvriendelijke man. Ik dien klacht in voor mislopen korting van mijn volle klantenkaart.
22 jun 2021 om 21:50 Ik bestel hier al jaren en helaas voor een van de eerste keren ontevreden. Ik bestelde een groot pak friet en kreeg een klein pakje. Stoofvlees en frieten waren oud en koud. :-(
21 jun 2021 om 17:20 de levertijd was eigenlijk 160 minuten, oftewel 2 uur 40. Ik heb wel op prijs gesteld dat de eigenaar zelf is komen uitleggen wat het probleem was
20 jun 2021 om 21:44 Heel lekker ,maar beetje weinig voor grote schotel .... Doe zo verder
16 jun 2021 om 12:53 goede service en lekker eten !!
13 jun 2021 om 21:14 lange wachttijd voor de bestelling was alleen koud. maar zoals altijd was het eten heerlijk
10 jun 2021 om 22:08 Echt top perfect van smaak meer woorden zijn niet nodig gewoon top
10 jun 2021 om 21:49 Top!